Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

 

Η εταιρία MVI (Μ. ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΝΤΕRNATIONAL EΠΕ) η οποία ιδρύθηκε το 1981 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εγκαταστάτης και υποστηρικτής για την Ελλάδα και την Κύπρο των Συστημάτων Σωληνωτών Ταχυδρομείων της Γερμανικής Εταιρείας αerocom διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία με πολυάριθμες εγκαταστάσεις.
 

Τα συστήματα εξυπηρετούν όλους τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας όπως Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Τράπεζες, Supermarket, Κτήρια Γραφείων, Αποθήκες, Καταστήματα, και οπουδήποτε αλλού υπάρχει ανάγκη για γρήγορη και ασφαλή μεταφορά οιοδήποτε αντικειμένων όπως χρήματα, παραστατικά, έγγραφα, δείγματα παραγωγής βιομηχανιών, δείγματα μικροβιολογικών εξετάσεων, φάρμακα, κλπ. εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, χρήμα και προσωπικό.
 
Η αerocom είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Σωληνωτών Ταχυδρομείων στην Ευρώπη και από τους μεγαλύτερους στον κόσμο με εξαγωγές σε περισσότερες απο 65 χώρες.
 
Τα συστήματα της αerocom διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους, την αξιοπιστία τους και την τεχνολογική υπεροχή τους.
 
Η MVI είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 από την Bureau Veritas και με έμπειρο προσωπικό εκπαιδευμένο στην Γερμανία αναλαμβάνει την μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση και υποστήριξη των συστημάτων.
 
Πέραν της ανωτέρω δραστηριότητας η MVI συνεργάζεται και με άλλους μεγάλους βιομηχανικούς οίκους του εξωτερικού για την προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων τους.