Σωληνωτά Ταχυδρομεία

  1. Αρχική
  2. Σωληνωτά Ταχυδρομεία

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ;

Τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία είναι ένας γρήγορος και ασφαλής τρόπος μεταφοράς αντικειμένων εντός ενός κτηρίου ή και μεταξύ περισσότερων κτηρίων.

Αποτελούνται από σταθμούς και δίκτυο σωληνώσεων, μέσω των οποίων διακινούνται με αέρα μεταφορείς (βολίδες-κάψουλες), οι οποίες μεταφέρουν τα αντικείμενα (π.χ χρήματα, παραστατικά, δείγματα κ.α.). Η  ιδέα  είναι παλιά αλλά η μόνη σχέση  που  έχουν τα συστήματα του χθες με του σήμερα είναι ο αέρας ως μέσο κίνησης αφού τα σύγχρονα συστήματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ;

Oποιαδήποτε αντικείμενα όπως χρήματα (για λόγους ασφαλέιας μακριά απο τον χώρο πωλήσεων σε ασφαλή χώρο), παραστατικά (που πρέπει να διακινηθούν αυτούσια), έγγραφα, δείγματα μικροβιολογικών εξετάσεων, φάρμακα, δείγματα παραγωγής βιομηχανιών, εξαρτήματα κλπ, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, χρήμα και προσωπικό. Το βάρος μπορεί να είναι από 0,5 κιλά έως 28 κιλά και o όγκος από 0,5 λίτρα έως 18 λίτρα. Μπορείτε να είστε σίγουροι οτι μπορούμε να μεταφέρουμε και τα δικά σας αντικέιμενα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Ένα σύστημα σωληνωτού ταχυδρομείου αποτελείται από τα εξής κύρια μέρη: Υπάρχουν σταθμοί στούς χώρους οι οποίοι θέλουμε να επικοινωνούν μεταξύ τους. Ο χρήστης τοποθετεί τα αντικέιμενα στην ειδική κάψουλα (βολίδα-μεταφορέας), στην συνέχεια επιλέγει τον προορισμό μέσω του πληκτρολογίου και εισάγει την κάψουλα στον σταθμό. Η κάψουλα αυτόματα θα προωθηθεί στον προορισμό της. Η κάψουλα φθάνοντας στο σταθμό παραμένει εντός αυτού η πέφτει ομαλά στο καλάθι υποδοχής. Υπάρχει δυνατότητα ειδοποίησης άφιξης μέσω ειδικών βομβητών. Η σύνδεση όλων των σταθμών γίνεται μέσω ενός δικτύου σωληνώσεων. Οι σωλήνες είναι κατασκευασμένοι από PVC, σύμφωνα με DIN 8061 και 8062 και ενώνονται μεταξύ τους στεγανά με κολλητά κολάρα. Για την επικοινωνία περισοτέρων των δύο σταθμών χρησιμοποιούνται διακλαδωτήρες. Για να δουλεύουν όλα αυτά σωστά χρησιμοποιούνται μικροεπεξεργαστές οι οποίοι αυτοματοποιούν όλες τις διαδικασίες. Η παροχή του αέρα γίνεται απο τον φυσητήρα ο οποίος αναρροφά η καταθλίβει. Τα αντικείμενα μεταφέρονται με ειδικές κάψουλες (βολίδες-μεταφορείς). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ  ΤΑ ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ;

Παντού. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Supermarkets, Αποθήκες, Νοσοκομεία, Βιομηχανίες, Γραφεία, Τράπεζες, Πρατήρια Καυσίμων, Καταστήματα, Κινηματογράφοι και οπουδήποτε αλλού υπάρχει ανάγκη για την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά διαφόρων αντικειμένων.
Πρακτικά παντού. Οριζόντια, κάθετα, από όροφο σε όροφο από κτήριο σε κτήριο υπόγεια η εναέρια ακόμη και σε αποστάσεις χιλιομέτρων (το μακρύτερο σύστημα της Aerocom έχει μήκος 12χλμ.). Τα συστήματα είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοσθούν στις όποιες απαιτήσεις έχει ο πέλάτης. Είμαστε σίγουροι οτι έχουμε την σωστή λύση για τις ανάγκες σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΕ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΩΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ;

Το μέγεθος της επιχείρησης δεν έχει σημασία. Υπάρχουν συστήματα για κάθε μέγεθος επιχείρησης από απλό δυο σημείων για το μικρό κατάστημα που υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας του χώρου πωλήσεων στο ισόγειο με το πατάρι η το υπόγειο, έτσι ώστε ο πωλητής να μην αφήνει την θέση του, μέχρι συστήματα πλήρως αυτοματοποιημένα ελεγχόμενα από υπολογιστή, με δεκάδες η εκατοντάδες σταθμούς. Τα συστήματα προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες της κάθε εφαρμογής και στις απαιτήσεις του πελάτη.

 

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ;

Ο χρόνος της τοποθέτησης ενός συστήματος μπορεί να είναι κατά την διάρκεια μιας νέας κατασκευής η στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε τελειωμένες και λειτουργούσες εγκαταστάσεις, όπου η ανάγκη είναι έκδηλη. Για παράδειγμα οι περισσότερες εγκαταστάσεις πχ. ακόμη και σε υφιστάμενα νοσοκομεία η supermarket γίνονται δίχως να επηρεασθεί καθόλου η λειτουργία τους.


ΓΙΑΤΙ MVI ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ;

Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και τεχνολογικής υπεροχής των συστημάτων της aerocom μαζί με την μακρόχρονη εμπειρία και υποστήριξη της MVI εγγυούνται ένα άριστο αποτέλεσμα σε ανταγωνιστική τιμή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!

Σωληνωτά, Ταχυδρομεία